Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Toshiba

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 3, 2005, 12:21 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 7
Default

i have had this Toshiba pdr4300 camera a year or so and want to use the
included "remote controller #pdr-rm1. it won't work. i have read the
manual, tested the battery (it is perfect), tried getting just inches
away from the camera, it just won't do anything. I have the camera in
the automatic mode.
Much to my dismay, Toshiba no longer supports this model unless I pay a
fee.
Can anyone make a suggestion as to what I am doing wrong? HELP

thank you. Mel

swellmel is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 3, 2005, 1:42 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 676
Default

If you'll notice the other topics on the Toshiba forum, almost all of them deal with problems with Toshiba digital cameras. They are simply pieces of crap. That's why Toshiba was forced to exit the digicam marketplace. I hope you find a solution to the problem. My guess is that the fault lies with the camera rather than anything that you are doing wrong.
lucky2505 is offline   Reply With Quote
Old Nov 3, 2005, 4:17 AM   #3
Junior Member
 
Intrepid's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 9
Default

You have to put the camera into timer mode
Intrepid is offline   Reply With Quote
Old Nov 3, 2005, 9:19 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 7
Default

INTREPID: Thank you. I tried it and it worked. I just love this camera. It works just fine for a complete amatuer like me. :G
swellmel is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:42 AM.