Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > A Word from Steve's

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 1, 2013, 5:33 PM   #1
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default Win a free course with the New York Institute of Photography!



Steve's Digicams and the New York Institute of Photography are partnering up this month to bring you a chance to win a free home-study photography course from the NYIP, the world's largest photography school.

One lucky grand prize winner will receive a free enrollment to NYIP's Fundamentals of Digital Photography Course, where you will learn professional tips to help improve your photography skills.

For more details, see the post on our News page.
billy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 4, 2013, 11:00 AM   #2
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 86
Default

Widget still won't load with me, Billy and I wonder if it's to do with something at my end.

Anyone else care to comment?

Scoot.
Scoot is offline   Reply With Quote
Old Feb 4, 2013, 11:15 AM   #3
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

Scoot, it's working for me.

What OS and Browser are you using? I'm assuming you're on a PC, not a smart device?
billy is offline   Reply With Quote
Old Feb 4, 2013, 1:14 PM   #4
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 86
Default

Thanks for replying, Billy.

Keep getting this message regardless of how many times I try to reload.

Running Windows7 & Chrome browser on a desktop.
Attached Images
 

Last edited by Scoot; Feb 4, 2013 at 1:39 PM.
Scoot is offline   Reply With Quote
Old Feb 4, 2013, 2:14 PM   #5
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

Scoot,

Thanks for the screen capture, that is very helpful. I use Chrome as well, however I'm running Win8 now.

I'm going to kick an email to our tech team.

In the mean time, do you mind trying another browser? Maybe FireFox? I'm curious as to whether or not it's just your copy of Chrome, or maybe something else.

Thanks!
billy is offline   Reply With Quote
Old Feb 4, 2013, 2:44 PM   #6
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 86
Default

Yes, Billy, it's my copy of Chrome which is the latest!

Internet Explorer is fine as you see and I shall continue to use it now.

Many thanks for your kind help!!

Scoot.
Attached Images
 
Scoot is offline   Reply With Quote
Old Feb 4, 2013, 2:48 PM   #7
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

Quote:
Originally Posted by Scoot View Post
Yes, Billy, it's my copy of Chrome which is the latest!

Internet Explorer is fine as you see and I shall continue to use it now.

Many thanks for your kind help!!

Scoot.
Good to hear!

If I were you, I'd uninstall and re-install Chrome. It's a great browser (I personally do not use IE).

Oh, and good luck with the contest!
billy is offline   Reply With Quote
Old Mar 5, 2013, 5:52 PM   #8
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

Congrats to Steve Nunez of NY! He's the lucky winner of our other February giveaway, a free course with the New York Institute of Photography!
billy is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:15 AM.